Vodeni znakovi

Vodeni znakovi - Baloh, Karin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
8,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodeni znakovi.pdf
ISBN
8516042511463

OPIS

Vodeni znakovi Vodenim znakovima pripadaju ljudi koji su obično nakon izvjesnog vremena i iskustva postali mudri i sposobni da nas uče mudrostima života. U ovoj knjizi saznajte zašto Rak voli većinu vremena provoditi u kući, otkrijte da li su Škorpioni zaista otrovnice i saznajte čime se najčešće bave Ribe.

Preporučuju se lagani obroci i mliječni proizvodi, pšenica i raž, zatim zob, riža, grah, repa, krumpir, cvjetača, bundeva, kupus, brokula, rajčica i krastavci, a od voća ponajviše banana ... Vodeni znakovi te papirane nisu do sada poznati. Zagrebačka papirana u Novoj Vesi građena je od 1768.

Modaliteti su povezani s godišnjim dobima. Kardinalni znakovi - Ovan, Rak, Vaga i Jarac - pokreću godi... Vatreni i vodeni znakovi zauzeli su vodeće pozicije Bez obzira na razlog za 'njuškanje' kroz partnerove privatne stvari, u čak 75 % slučajeva riječ je bila o osobama rođenima u znaku Lava.

POVEZANE KNJIGE