Zračni znakovi

Zračni znakovi - Baloh, Karin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Zračni znakovi.pdf
ISBN
6800011846601

OPIS

Zračni znakovi Ovdje ćete naći pripovjedače i komunikatore zodijaka (Blizanci, Vaga i Vodenjak). Ako vam treba nešto napisano ili rečeno, pitajte zračni znak. Ideje se materijaliziraju iz zraka za njih. Ti ljudi su poput zraka koji udišemo, uvijek se kreće i mijenja. Baš kad pomislimo da ih poznajemo, oni se ponovno promijene. Veoma su društveni ti zračni znakovi. Ako se vaša zabava čini dosadnom, nema boljeg od zračnog znaka da popuni tišinu riječima

Neophodno im je odvojiti vrijeme za sebe, no pritom su skloniji teškim mislima. Razdijeljen je na dvanaest znakova, od po 30 stupnjeva svaki. Znakovi imaju simboličko značenje, a imena su dobili prema istoimenim sazviježđima.

Doista, prema astrolozima, vjerojatnije je da će znakovi rak, škorpion i ribe, čiji je element voda, kao i zemljani znakovi bik, djevica i jarac, održati dobre dugoročne veze jer traže emocionalnu stabilnost. Zračni znakovi (Blizanac, Vaga, Vodenjak) Preporučeno je nagomilanu mentalnu energiju kanalizirati kroz pisanje dnevnika ili snimanje bloga, a bitno je i da posebno obratite pažnju na to što čitate, slušate i izgovarate. Dobro je redovito posjećivati kazalište, radi emotivne katarze i oslobađanja zakopanih sjećanja. Zračni znakovi: Blizanci, Vage i drugi Vodenjaci čine dobre partnere za Vodenjaka.

POVEZANE KNJIGE