Zračni znakovi

Zračni znakovi - Baloh, Karin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Zračni znakovi.pdf
ISBN
4797279866405

OPIS

Zračni znakovi Ovdje ćete naći pripovjedače i komunikatore zodijaka (Blizanci, Vaga i Vodenjak). Ako vam treba nešto napisano ili rečeno, pitajte zračni znak. Ideje se materijaliziraju iz zraka za njih. Ti ljudi su poput zraka koji udišemo, uvijek se kreće i mijenja. Baš kad pomislimo da ih poznajemo, oni se ponovno promijene. Veoma su društveni ti zračni znakovi. Ako se vaša zabava čini dosadnom, nema boljeg od zračnog znaka da popuni tišinu riječima

Jedini rizik je što biste mogli završiti tako da satima i satima čavrljate, a da niste obavili važan posao. Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu biti sjajni partneri, ali Lav ponekad može biti previše teatralan i pretežak za Vodenjaka. Zračni je znak fleksibilan i otvorenog je uma, a često mu je teško biti odan jednom partneru, čak i ako je zaljubljen.

U ulogu žrtve može ih odvesti neki nedostižni ideal. Kad taj ideal ne mogu ostvariti, uloga žrtve može se oteti kontroli. Bikovi mogu sa zemljanim znakovima, no veza bi im s vremenom mogla postati dosadna.

POVEZANE KNJIGE