Zovem u vezi posla

Zovem u vezi posla - Đuderija, Boba | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đuderija, Boba
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Zovem u vezi posla.pdf
ISBN
8010583397403

OPIS

Zovem u vezi posla Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine?Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva pisca, tj. spisateljice, ali i majke, „vesele raspuštenice“, kćeri i sestre, nezaposlene smušenjakinje koja pokušava u svemu pronaći dobro, dok je zlo ne tresne posred lica. Sve priče, crtice, pa čak i „statusi“ s najpoznatije društvene mreže, predstavljaju potragu, prije svega, za smijehom. Ovaj autentični hit potražite prvo kod nas, a onda i u svim boljim knjižarama u svim boljim gradovima.

Specifičnim humorom, koji se vezuje uz njezin dalmatinski temperament i mentalitet, autorica je u knjizi okupila teme koje bole i tište ne samo ... Splitska autorica Boba Đuderija u petak, 9. prosinca, s početkom u 18 sati u našem ugodnom i lijepom knjižničnom ogranku na Trsatu (u Dvorani mladosti) predstavlja svoju novu knjigu 'Zovem u vezi posla'..

U atipičnom ambijentu, do posljednjeg mjesta ispunjenom štekatu opušteno, lepršavo, a istovremeno i britko i ozbiljno uz autoricu su govorili Alida Bremer, Dragan Ogurlić, Predrag Lucić i Edi Matić. Zovem u vezi posla Slobodanka Boba Đuderija objavila je novu knjigu priča pod naslovom „Zovem u vezi posla" u izdavačkoj kući Adamić. "Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se nalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim ... Splitska autorica Boba Đuderija u nedjelju s početkom u 21 sat u hotelu Bellevue promovira svoju novu knjigu 'Zovem u vezi posla'.

POVEZANE KNJIGE