Zovem u vezi posla

Zovem u vezi posla - Đuderija, Boba | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đuderija, Boba
DIMENZIJA
6,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Zovem u vezi posla.pdf
ISBN
5103178471512

OPIS

Zovem u vezi posla Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine?Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva pisca, tj. spisateljice, ali i majke, „vesele raspuštenice“, kćeri i sestre, nezaposlene smušenjakinje koja pokušava u svemu pronaći dobro, dok je zlo ne tresne posred lica. Sve priče, crtice, pa čak i „statusi“ s najpoznatije društvene mreže, predstavljaju potragu, prije svega, za smijehom. Ovaj autentični hit potražite prvo kod nas, a onda i u svim boljim knjižarama u svim boljim gradovima.

studenog Vojin Perić. Filed Under: Knjige, Novosti Tagged With: ...

siječnja, u 18 sati u opatijskoj Knjižari Adamić. Druženje će biti začinjeno maškaranom jotom koju za sve ... Izdavačka kuća Adamić poziva na predstavljanje knjige 'Zovem u vezi posla' Bobe Đuderije, koje će se održati u četvrtak, 19.

POVEZANE KNJIGE