Kako biti i opstati čovjekom

Kako biti i opstati čovjekom - Peršin, Kovačič, Peter | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peršin, Kovačič, Peter
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako biti i opstati čovjekom.pdf
ISBN
4777936167522

OPIS

Kako biti i opstati čovjekom

U tom kontekstu bilo bi dovoljno podsjetiti na pastoralnu konstituciju »Gaudium et spes« koja ističe da misterij čovjeka postaje jasan tek u ... plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način; plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom ili kreditnom karticom Premda se o tome što činiti ako netko posumnja na covid-19 govori gotovo cijelu godinu, još ima puno nedoumica kako oko simptoma, tako i oko liječenja nakon što osoba sda je bolesna. Radi se zapravo o liječenju viroze, što koronavirus u svojoj biti jest. Biti blag znači s osmijehom nositi svoj križ.

To je transžanrovska knjiga. "Nas zanima zašto, kako nas Aleš upozorava na početku, 'čovjek bez prošlosti ne može razmišljati o budućnosti'", bilježi Debeljakov kolega i prijatelj Igor Štiks, u pogovoru "Aleš Debeljak ili umijeće (p)ostajanja čovjekom". U zbirci od dvanaest priča nazvanoj Jednostavne priče, duhovito pripovijeda o tome kako su životinje od početka svijeta u ponedjeljak ujutro, kada je svijet bio nov novcat, zadobile svoje karakteristike: deva svoju grbu, slon surlu, leopard točke, itd.

POVEZANE KNJIGE