Čarobni svijet & mitska stvorenja

Čarobni svijet & mitska stvorenja PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobni svijet & mitska stvorenja.pdf
ISBN
9477510578108

OPIS

Čarobni svijet & mitska stvorenja Pomoću priloženog štapića za struganje uklonite dio po dio crnog površinskog sloja i otkrijte 12 svjetova mašte koji će vam oduzeti dah. Dopustite šarenim linijama i mnogobrojnim motivima da vas povedu u istraživačku pustolovinu. Budite kreativni! Odaberite između toga da:uklonite površinski sloj sa svih površina i uzoraka uklonite površinski sloj samo s pojedinih, odabranih detalja budite kreativni i sami na željenim mjestima postavite, uzorke, linije i točkeStvorite vlastita, čudesna umjetnička djela i opustite se uz uživanje u bojanju na ovaj uistinu poseban način.

Dopustite šarenim linijama i mnogobrojnim ... Čarobni svijet & mitska stvorenja. Pomoću priloženog štapića za struganje uklonite dio po dio crnog površinskog sloja i otkrijte 12 svjetova mašte koji će vam oduzeti dah.

Kopiranje i prepisivanje sadržaja nije dozvoljeno. Čarobni svet je osnovan 20.03.2006. i zajedno sa stručnim timom saradnika radi na obogaćenju znanja dece iz svih oblasti, pružajući neograničene mogućnosti za socijalno - emotivni, fizički, kognitivni i za razvoj komunikacije i stvaralaštva deteta.

POVEZANE KNJIGE