Čudesni svijet vila

Čudesni svijet vila Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesni svijet vila.pdf
ISBN
4075125387761

OPIS

Čudesni svijet vila Pomoću priloženog štapića za struganje uklonite dio po dio crnog površinskog sloja. Ispod se kriju raskošni vrtovi, slatke ptičice i tropsko cvijeće i čekaju da ih otkrijete. Dopustite šarenim linijama i mnogo brojnim motivima da vas povedu u istraživačku pustolovinu. Sami odlučite kako će izgledati gotov crtež. Odaberite između toga da:uklonite površinski sloj sa svih površina i uzoraka uklonite površinski sloj samo s pojedinih, odabranih detalja budite kreativni i sami na željenim mjestima postavite, uzorke, linije i točkeStvorite 12 jedinstvenih umjetnička djela i opustite se uz uživanje u bojanju na ovaj uistinu poseban način.

Dijeli na facebook Dijeli na twitter Dijeli na viber Dijeli na mail . • Čudesni svijet nadnaravnih bića iz tradicijskih vjerovanja Podravine, Galerija Koprivnica, Koprivnica • Podravina između mitova i legendi, Muzej grada Đurđevca, Đurđevac • Svijet Artusa, «Galerija naša goranska», Zagreb . 2016.

79,00 kn. s PDV-om Bojanka - strugalica! Sadrži i olovku - štapić za struganje.

POVEZANE KNJIGE