Vatrogasac Sam-mozgalice 5+

Vatrogasac Sam-mozgalice 5+ Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatrogasac Sam-mozgalice 5+.pdf
ISBN
3469039834676

OPIS

Vatrogasac Sam-mozgalice 5+ Pronađi razlike, prođi kroz labirinte i riješi zagonetke. S ovom ćeš se knjigom odlično zabaviti i usput mnogo naučiti. Vatrogasac Sam i njegovi prijatelji za tebe su pripremili pregršt zanimljivih zadataka. Uzmi olovku i riješi ih.

Pravi izazov: Pokušajte za 10 sekundi pronaći jedinu kapicu Djeda Mraza na slici. Mlada majka iz Kaknja objesila se i ostavila oproštajno pismo: Ovo sam morala uraditi da spasim i... Vatrogasac Sam - Dječja animirana serija o vatrogascu Samu, njegovim kolegama i stanovnicima njihovog grada - Pogledajte video i opis za Vatrogasac Sam je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. I stiže poziv teška prometna nesreća, brzo dolazim na mjesto nesreće, ja prvi trčim do auta i u autu vidim nju svu krvavu i uplakanu.

Originalni naziv: Fireman Sam (Sam Tân). Vatrogasac Sam je animirana serija za decu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Plamengrada. Sam neustrašivo pruža pomoć svima kojima je to potrebno.

POVEZANE KNJIGE