Glava u balunu

Glava u balunu - Pisac,Serezlija,Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pisac,Serezlija,Ana
DIMENZIJA
9,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Glava u balunu.pdf
ISBN
1442104713931

OPIS

Glava u balunuRoman “Glava u balunu” govori o djeci koja duboko proživljavaju odsutnost očinske figure. Priča je to o dječačkom prkosu koji jedanaestogodišnjaka odvlači na ulicu, ali i o iskonskoj čežnji za čistim, neporočnim djetinjstvom koje se događa onda kada se brod vrati u luku, odnosno kada se dijete vrati pod siguran krov pridržan jakim stupovima – ocem i majkom. Osim toga roman će nas podsjetiti na to koliko vrijedi pravo prijateljstvo te kako se istinski može voljeti balun.

Film o muškom prijateljstvu i odrastanju u Splitu. Školsko nogometno igralište na kojem su zajedno odrastali još uvijek je uobičajeno mjesto druženja za desetak lokalnih prijatelja koji dane provode na zidiću, razgovarajući o svakojakim temama. Glava u balunu.

put, a već danima naši "izbornici" su u akciji od 5 ujutro. Raspravlja se o Argentini, Islandu, Nigeriji, Daliću, Modriću, a onda se otvori i rasprava ... Glava u balunu.

POVEZANE KNJIGE