Miraculous-moje mozgalice 6+

Miraculous-moje mozgalice 6+ Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Miraculous-moje mozgalice 6+.pdf
ISBN
5250913976705

OPIS

Miraculous-moje mozgalice 6+ Mnogo zabave i učenja s Bubamarom i Crnim Mačkom! Pronađi dijelove slika koji nedostaju, otkrij putove kroz labirinte, riješi logičke zagonetke. Ova ti knjiga jamči mnogo zabave jer su Bubamara i Crni Mačak za tebe pripremili obilje uzbudljivih zadataka. Uzmi olovku i počni ih rješavati. Za djecu od 6. godine.

Pronađite skrivene predmete u ukletoj kući, hramu vampira i drugim ukletim mjestima, i osvojite sve zvijezde! ova skrivena igra objekt je pravi izbor za vas! pronađite predmet i odlično se provedite! recite 'špijuniram moje malo oko' i... Mozgalice. 61 likes.

One pomažu u razvijanju inteligencije, kritičkog razmišljanja i doprinose da i u Ali zabava je najmanji deo onoga što nam mozgalice omogućavaju. One su odličan test kojim možemo aktivirati moždane vijuge i testirati svoju koncentraciju i logiku. Mozgalice :D.

POVEZANE KNJIGE