Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije

Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije.pdf
ISBN
4629712951372

OPIS

Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije Od čega se sastoji naša krv? Zašto se naježimo? Kako radi pamćenje? Želiš li saznati odgovore na ta i mnogo, mnogo drugih pitanja, dovoljno je otvoriti ovu knjigu! Zanimljivi tekstovi i više od 250 fotografija otkrit će ti sve o tvome tijelu. Tu ćeš saznati kako mozak misli ili kako radi srce. Naučit ćeš kako funkcioniraju krvni optok i mišići, zašto moramo spavati i kako se naš obrambeni sustav bori protiv bolesti. Znaš li zašto imamo dvije nosnice? Otvori i pogledaj!sadrži provjeru znanja lako razumljivi tekstovi aktivnosti s idejama za pokuse i istraživanja informativni okviri sa znanstvenim spoznajama za djecu od 10 do 14 godina

Nastavkom pregledavanja naše web stranice slažete se s upotrebom "kolačića". Tijelo : organi, tjelesni sustavi, funkcije Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE Svaki tjelesni sustav je povezan sa drugim što je važno kako bi pravilno funkcionirao cijeli organizam čovjeka.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim ... limfatini sustavi/ imunoloki sustav brani tijelo od bolesti. ivani sustav nosi poruke iz tijela u mozak te iz mozga u tijelo.

POVEZANE KNJIGE