Tortice i Muffini

Tortice i Muffini - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
12,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Tortice i Muffini.pdf
ISBN
8407653720288

OPIS

Tortice i Muffini Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi! Sreća da ih ima puno. Vrijeme potrebno za pripremu i pečenje jasno je naznačeno pa možete izabrati recept za koji imate vremena. Prolistajte našu zgodnu kuharicu i sigurno ćete pronaći recepte po svojoj želji.

Vrijeme potrebno za pripremu i pečenje jasno je naznačeno, pa možete izabrati recept za koji imate vremena. Tortice i Muffini - Voćni, orašasti, s alkoholom, čokoladom ili rafiniranim punjenjem - tortice (cupcakesi) i muffini predstavljaju božanstven užitak u malom formatu. U ovoj ćete knjizi pronaći najukusnije recepte za cupcakese i muffine za vašu proslavu, kao kolačiće uz popodnevnu kavu ili čaj ili jednostavno mali među Sep 24, 2014 - Explore Pasji Keksi's board "Muffini in tortice" on Pinterest.

39,90 kn. Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi! Sreća da ih ima puno.

POVEZANE KNJIGE