Životinje & Priroda

Životinje & Priroda - Vodič kroz prirodu za male istraživače | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vodič kroz prirodu za male istraživače
DIMENZIJA
9,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinje & Priroda.pdf
ISBN
6868015983578

OPIS

Životinje & PrirodaU vrtu iza kuće, u parku iza ugla ili u šumi u predgrađu – u prirodi je mnogo zanimljivih životinja i biljaka koje možeš otkriti i istražiti. Znaš li, na primjer, u čemu je razlika između jele i smreke? Prepoznaješ li pjev ševe? Znaš li koliko nogu ima vrtni pauk križar? U ovoj knjizi pronaći ćeš prave odgovore na sve to i naučiti kako sa sigurnošću prepoznati više od 80 biljaka i životinja iz tvog zavičaja.

Huk nekoliko stotina sova u njihovom najvećem zimovalištu na svetu - u Kikindi, odzvanja od novembra do marta svake godine. Priroda . Promet.

razred Priroda i društvo Povijest Biologija Sat razrednika ŽIVOTINJE Vrsta grupe autor Cvetkoines Priroda je naša vječna inspiracija i nema šanse da nas njezine kreacije prestanu oduševljavati. Tako recimo u svome vrtu možete ugledati leptira koji na krilima ima vrlo neobičan dizajn ili pak pas kojeg ste udomili može imati nevjerojatno duge trepavice na kojima bi mu pozavidjela baš svaka žena.

POVEZANE KNJIGE