Kuća za lutke

Kuća za lutke - Morgan, Phoebe | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morgan, Phoebe
DIMENZIJA
3,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća za lutke.pdf
ISBN
3350960444191

OPIS

Kuća za lutke Corinnein život naizgled možda izgleda savršeno, ali nakon tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje, sada ima samo još jednu priliku da dobije dijete. A kad ispred stana pronađe dio kuće za lutke, ima osjećaj da je to znak. Ali kad se počne pojavljivati sve više dijelova kuće, Corinne shvati da su joj itekako dobro poznati. Netko zna za minijaturnog konjića za njihanje i malenu lutku u crvenoj baršunastoj haljini. Netko joj je ušao u kuću… Kako neki stranac može znati toliko o njezinu životu? Koliko dugo je već promatra? I što točno želi…?

Otkrij čari prekrasne kuće za lutke od kartona, koju možeš sama sastaviti i opremiti pokućstvom! ... Kućica za lutke, slikovnica, naša djeca 1978. 440 din .

Dječja kućica za lutke Uptown je velika kuća za lutke, pogodna za djecu iznad 3 godine starosti. Paket uključuje čak 35 komada namještaja.

POVEZANE KNJIGE