Sveta krv, Sveti gral

Sveta krv, Sveti gral - Baigent, Michael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baigent, Michael
DIMENZIJA
7,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveta krv, Sveti gral.pdf
ISBN
1175622770048

OPIS

Sveta krv, sveti gral Krajem 19. stoljeća, u zabačenom francuskom selu na istočnim obroncima Pireneja, lokalni svećenik otkrio je ispod oltara svoje župne crkve nešto što ga je učinilo neobjašnjivo bogatim i omogućilo mu da za života troši i raspolaže golemom svotom novca te sklopi poznanstva s nekima od najistaknutijih ličnosti onodobnog francuskog kulturnog i javnog života. Slučajno otkriće „skrivenog blaga“ krajem 19. stoljeća preraslo je s vremenom u suvremenu potragu za Svetim gralom – priču dosad neviđenih povijesnih razmjera koja od šifriranih poruka na pergamentima vodi do tajnih društava, vitezova templara, katarskih heretika iz 12. i 13. stoljeća te franačkih kraljeva čija je loza svrgnuta prije više od 1300 godina, a čiji su vladavina i podrijetlo još uvijek prekriveni velom povijesne tajne. Nakon više od deset godina pomnog istraživanja misterija malenog sela na jugu Francuske, autori knjige, Michael Baigent, Richard Leigh i Henry Lincoln, došli su do zaključka da pravi misterij otkrivenog blaga ne leži u materijalnim dobrima i bogatstvu, nego u šokantnoj tajni skrivanoj stoljećima koja će uzdrmati same temelje kršćanstva te posljedično baciti novo svjetlo na povijest zapadne civilizacije, ali i suvremenu politiku.

V pravem trenutku, ko se vročica okoli Da Vincijeve šifre še stopnjuje, sedaj dobivamo še prenovljeno in posodobljeno izdajo. V njej teče zgodba o Berengerju Sauniereju, župniku v ... Sveta krv, Sveti gral je odlična knjiga autora Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln .

ISBN: 978-86-10-02589-7. Šifra proizvođača: 333726.

POVEZANE KNJIGE