Oporavak Rose Gold

Oporavak Rose Gold - Wrobel, Stephanie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wrobel, Stephanie
DIMENZIJA
11,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Oporavak Rose Gold.pdf
ISBN
7873793718673

OPIS

Oporavak Rose Gold Patty i Rose Gold Watts osamnaest su godina provele u raznim bolnicama, noseći se s nebrojenim dijagnozama – ili, bolje rečeno, nedostatkom dijagnoza – i strepeći za život Rose Gold. Dok je Patty razbijala glavu pitajući se što nije u redu s njezinom kćeri, Rose Gold je povraćala sve što bi pojela, bila prikopčana na cjevčicu za hranjenje, puštala da je odvlače na operacije, te naposljetku postala preslaba da uopće hoda… No ispostavilo se da je Patty tek izvanredno dobra lažljivica. Poslije pet godina provedenih u zatvoru, Patty je naposljetku slobodna i jedino što želi je ostaviti prošlost daleko iza sebe, jednom zauvijek pomiriti se s kćeri koja je svjedočila protiv nje i brinuti se za novorođenog unuka. Kad Rose Gold pristane da se majka useli s njom u kuću koju je upravo kupila, čini se da je njihov odnos konačno na putu da zacijeli. Jer Rose Gold je tako dugo čekala da joj se majka vrati. No je li Rose Gold i dalje ona podložna djevojčica kakva je nekoć bila, koja čini sve što njezina majka od nje traži? A je li Patty još onako nepokolebivo odlučna izravnati račune s kćeri? “Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima se rijetko pripovijeda.

Povećaj kartu. Napomena: Prikazana je točna lokacija Znanje i Vorto Palabra donose romane Američka prašina i Oporavak Rose Gold: ZAGREB - Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose dva hipnotizirajuća naslova, savršena za kišna jesenska popodneva: kontroverznu priču Američka prašina nagrađivane američke spisateljice Jeaninne Cummins i napetu obiteljsku dramu Oporavak Rose Gold iz pera Stephanie Wrobel. Oporavak Rose Gold nevjerojatno je napeta priča o opsesijama, o pomirenjima i osvetama.

MARC zapis - ID: 81937 ... "Oporavak Rose Gold" nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima se rijetko pripovijeda. Karta.

POVEZANE KNJIGE