Kopači

Kopači - Pratchett, Terry | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
10,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Kopači.pdf
ISBN
2377292496613

OPIS

Kopači Serijal Bromelijada, remek-djelo Terryja Pratchetta, napokon u hrvatskome prijevodu! Kopači, druga knjiga tuljaka Kopači su drugi dio trilogije Bromelijada. Tuljci su napokon shvatili čemu služi Stvar. Odvest će ih do Floride, a ondje… No upetljaju se ljudi, nužno zlo koje im daje hranu, zaklon i struju. Tuljci su pronašli napušten kamenolom pod obronkom i uselili se. Znali su da će SVE BITI U REDU. Čuli su da dolazi SVIJETLA NOVA ZORA. Naravno, većina tuljaka nikada nije vidjela zoru, ni svijetlu ni neku drugu, a da su je i vidjeli, znali bi da nakon SVIJETLIH NOVIH ZORA obično slijede oblačni dani. S povremenim pljuskovima. I bi tako. Pojavili su se ljudi, odlučili otvoriti kamenolom i sve uprskali. Pobjeći i sakriti se ili braniti svoj novi dom, pitanje je sad. Ne treba zaboraviti da su tuljci brži i pametniji od ljudi. I da imaju skriveno oružje – Zmaja Jekuba, Veliku Zvijer sa zubima. Šuti i radi, i povremeno kaže brrm-brrm. Recenzije “Terry Pratchett vješto spaja profinjeni smisao za humor i izvrsnu priču, istodobno i mudru i bezazleno jednostavnu.” – The School Librarian “Očaravajuće i duhovito.” – The Horn Book “Pametno, duhovito i zabavno.” – Locus “Blago ironična i urnebesno duhovita bajka.” – Harlan Ellison “Terry Pratchett stvorio je zamamnu priču, pustolovnu bajku i elegantnu satiru.” – Lloyd Alexander “Ironična i podrugljiva bajka u kojoj se Terry Pratchett bez dlake na jeziku podruguje navikama i predrasudama našega vremena.” – ALA Booklist

Kardan sa sigurnosnim šarafom. KONTAKTI ZA POSJETITELJE Prijemni centar Kopačevo (Mali Sakadaš 1, 31327 Kopačevo, Bilje) T +38531/445-445; +38531/752-320; +38531/752-322 F +38531/752-321 E [email protected] Radno vrijeme: Zimsko: 08.00 - 16.00 h (siječanj, veljača, ožujak, studeni, prosinac); Ljetno: 09.00 - 17.00 h (travanj, svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad) JAVNA USTANOVA PARK ... Kopači, druga knjiga tuljaka Kopači su drugi dio trilogije Bromelijada. Tuljci su napokon shvatili čemu služi Stvar.

No upetljaju se ljudi, nužno zlo koje im daje hranu, zaklon i struju. Tuljci su pronašli napušten kamenolom pod obronkom i uselili se.

POVEZANE KNJIGE