Divlje iskre

Divlje iskre - Gill, Nikita | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gill, Nikita
DIMENZIJA
7,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlje iskre.pdf
ISBN
9437119048628

OPIS

Divlje iskre Otkrijte moćnu poeziju koja se obraća svima nama: zbirka pjesama o ljubavi, gubitku i iscjeljenju duše savršena za sve koji vole Rupi Kaur. U ovoj čarobnoj zbirci pjesama, Nikita Gill bez sustezanja istražuje vatru koja gori u svakoj ženi i osjećaje koji počivaju u dubini duše. Junakinje bajki i mitova, mudrost božica i stih koji žari fantastičnom ljepotom – ova iskrena i moćna zbirka eksplozija je ženstvenosti, snage i osobnoga rasta. U ovim stihovima čitatelji će pronaći veličanstvenu energiju iz kakve se rađaju otpor i revolucija.

Na vrh. Uvjeti korištenja Politika privatnosti Oglašavanje Izbori - cjenik Impressum Politika kolačića RSS Partnerski portali 24sata.hr ... DIVLJE ISKRE količina.

Junakinje bajki i mitova, mudrost božica i sti… Nikita Gill- Divlje iskre (pjesme pobune, vatre i ljepote) Čitajući ovu nježnu, a toliko moćnu poeziju imam poruku za tebe djevojko koja ovo čitaš.... Zapamti da imaš puno razloga za smijeh,... U današnjem vremenu sve više je zastupljena suvremena poezija, preciznije riječ je o podžanru koji nazivamo insta-poezija.

POVEZANE KNJIGE