Bezimena

Bezimena - Herrmann,Elisabeth | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herrmann,Elisabeth
DIMENZIJA
7,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Bezimena.pdf
ISBN
8116623031036

OPIS

Bezimena Odvjetniku Joachimu Vernauu sve je u životu krenulo putem uspjeha. Oženit će se političarkom u usponu Sigrun von Zernikow i time ne samo pronaći put u berlinsko visoko društvo, već će postati i partnerom u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki Sigrunina oca Utza. Međutim, kad se iznenada pojavi jedna stara Ukrajinka koja zatraži od Utza da potpiše misteriozni dokument na ćirilici, fasada čestitosti ugledne obitelji počinje se urušavati. Jer Utz bi tim potpisom trebao potvrditi da je njegova obitelj tijekom Drugog svjetskog rata zapošljavala prisilnu radnicu iz Ukrajine kao dadilju, kako bi ona sada mogla primiti nadoknadu. Utz sve to negira i izbacuje ženu na ulicu. Cijeli incident brzo bi bio zaboravljen, no Ukrajinku nedugo zatim izvlače mrtvu iz kanala Landwehr. Iako Vernau predosjeća da time ugrožava vlastitu budućnost u novoj obitelji, počinje postavljati neugodna pitanja. I ubrzo postaje jasno da von Zernikowi ne skrivaju samo jednu tamnu mrlju na svojoj naizgled čistoj obiteljskoj povijesti.

18,367 likes · 2,776 talking about this. Ja sam sanjalica .

Njezin je unutarnji svijet impresivan, misli duhovite, postupci neočekivani, a osjećaji nijansirani - no ne upoznaje sreću jer bježi od svoje istinske prirode. Bezimena, Strip Album, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Recept za ovu tortu dala mi je moja draga prijateljica i rado ću ga podijeliti sa vama. Reakcije na ovu tortu su mljaaaac! 'Dara iz Jasenovca': Dva sata sadizma i opasne manipulacije u kojoj su žrtve bezimena sirotinja, a ustaše stripovska čudovišta Autor: Zrinka Pavlić Zadnja izmjena 23.02.2021 15:12 Bezimena, Elisabeth Herrmann .

POVEZANE KNJIGE