Kako radi uspješan prodavač

Kako radi uspješan prodavač - Kalinić, Davor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalinić, Davor
DIMENZIJA
4,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako radi uspješan prodavač.pdf
ISBN
2739645827581

OPIS

Knjiga Kako radi uspješan prodavač podijeljena je u tri povezana dijela, odnosno poglavlja, koja zajedno čine jednu prodajno tematsku cjelinu. Poglavlja su: NARAV PRODAJE RAZVOJ PRODAJNIH VJEŠTINA STRATEGIJA TVRTKE Prvo poglavlje Narav prodaje ima širi karakter sa svrhom boljeg razumijevanja svijeta prodaje i njegovih načela. U poglavlju se čitatelja navodi na više promišljanja kako bi utvrdio i unaprijedio shvaćanje o prodaji te u tom svjetlu bolje sagledao vlastitu ulogu i angažman. Drugo poglavlje Razvoj prodajnih vještina , kao središnji i najopsežniji dio knjige ide izravno i konkretno na užu prodajnu edukaciju sa svrhom razvoja prodajnih kompetencija koje će donijeti nove prodajne uspjehe u realnom poslovnom životu. Poglavlje je podijeljeno na devet tema koje su konkret ne i pažljivo odabrane za vas prodavače. U njima se izlažu brojni, vrlo konkretni i primjenjivi postupci. Kako knjiga započinje širim i općim prodajnim sadržajem, na neki način slično i završava. Trećom temom Strategija tvrtke kao posebnim poglavljem završava knjiga. Na kraju se dominantni fokus s osobe kao pojedinca premješta na razinu tvrtke. Dakle, zadnje je poglavlje svojevrsni dodatak, ali je svakako vezan na temu prodaje. Nema nepotrebnog odmaka jer ovo je prije svega knjiga o prodaji. Strategija tvrtke u većoj se mjeri tiče rukovodećeg kadra, uključivši male poduzetnike i obrtnike kako bi bolje razumjeli značenje i zakonitosti tržišnog poslovanja te u konačnici poslovali uspješnije. (Iz Uvoda)

Pronađi savjete, upute, DIY, video instrukcije i korisne članke, kreirane od članova Kako.hr zajednice. Kako prodavač uspijeva biti odličan ? Prodavač sa svojom osobnošću i komunikacijskim vještinama je najbitnija karika prodajnog odjela svakog poduzeća. Vještine koje prodavač treba razvijati je moguće naučiti i uvježbati uz…

Kako biti uspješan? Veliko je pitanje koje traži i veliki odgovor, poseban odgovor, naročito danas u ovim vremenima iskušenja, mnogobrojnih govora i govornika, danas kada se ne prima savjet osim od onoga koji nosi diplome završenih fakulteta, seminara, kurseva.

Pitanje je veliko i s njim ne treba žuriti kako se ne bi pogriješilo i nepravedno postupilo.

Biti uspješan prodavač znači imati složenu kombinaciju znanja, vještina i iskustava kombiniranih s disciplinom, radnom etikom i svakodnevnim trudom.

Ali, samo jedan od dvadeset uspijeva, svi ostali nikada ne uspiju. Da bismo znali odgovoriti na pitanje kako biti uspješan morali bismo prvo definirati što je to uspjeh. Za svakoga od nas uspjeh može biti potpuno različita stvar.

POVEZANE KNJIGE