Bilježnica neizgovorenih stvari

Bilježnica neizgovorenih stvari - Pooley,Clare | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pooley,Clare
DIMENZIJA
3,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Bilježnica neizgovorenih stvari.pdf
ISBN
6961470535895

OPIS

Bilježnica neizgovorenih stvari Svi lažu o svome životu. Što bi se dogodilo da za promjenu počneš govoriti istinu? Julian Jessop, ekscentrični sedamdeset devetogodišnji slikar ovom je rečenicom započeo priču o svojemu životu te ju zapisao u svjetlozelenu bilježnicu koju je zatim ostavio u kafiću u koji zalazi svaki dan. Nakon petnaest godina žalovanja zbog gubitka supruge, on započinje ovaj projekt s ciljem dijeljenja iskrenih priča sa stvarnim osobama koje susrećemo svaki dan. Monica, vlasnica kafića pronalazi ostavljenu bilježnicu, te ponesena Julianovim riječima, ne samo da dopiše priču o sebi, nego odluči pomoći Julianu kako se ne bio osjećao toliko usamljenim. I dok se bilježnica seli iz ruke u ruku, svaka osoba, potaknuta iskrenošću drugih, u nju dopisuje svoje vlastite tajne, a mjesto koje će ih uskoro sve povezati postaje upravo Monicin kafić u kojem svatko od njih pronalazi nove prijatelje, hobi a neki čak i novu ljubav. No kad dođe do neočekivanih otkrića koji će uzdrmati njihovo prijateljstvo, ponukat će ih sve da se zapitaju: temelji li se sve zapravo na jednoj velikoj laži?

Šaljemo naručene knjige po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Posudba tel:031 381 307 | Voditeljica tel/fax: 031 382 638 Bilježnica neizgovorenih stvari - Clare Pooley. Svi lažu o svome životu.

Što bi se dogodilo da za promjenu počneš govoriti istinu? Bilježnica neizgovorenih stvari book. Read 3,197 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE