Moji krzneni superjunaci

Moji krzneni superjunaci - Buđanovac,Nebojša | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buđanovac,Nebojša
DIMENZIJA
4,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji krzneni superjunaci.pdf
ISBN
5631879324642

OPIS

Knjiga govori o psima koje sam imao prilike upoznati i s njima dijeliti život. Za mene, psi su najplemenitija stvorenja na ovom svijetu. Cijeli život radim s ljudima, i što više radim s ljudima, to više volim pse. Kao i ljudi, i psi se međusobno razlikuju do nevjerojatnih razmjera. Zato i priče koje ćete pročitati opisuju posve različite karaktere i sudbine pasa. U svakom slučaju, uvjeravam vas u jedno – sve priče iz ove knjige istinite su. Čak i one koje zvuče nevjerojatno i izmišljeno. Svi ključni elementi ovih priča istiniti su. Neki od tih pasa ispisali su zaista duge i nevjerojatne priče, neki puno kraće, ali odlučio sam spomenuti ih sve – barem ih spomenuti. Moji dlakavi superheroji zaslužili su to.

Svijet beznadne 2020. vapi za zrakom nade s obje strane (kino)ekrana ... Moji krzneni superjunaci 49,00 kn; Zdravlje iz Božje ljekarne 145,00 kn 130,50 kn; Kad djeca obole 30,00 kn; Kontakti.

See More Ante Samodol, inače građevinar po struci, još se davnih dana počeo baviti jogom. U vrijeme kada je rijetko tko u Hrvatskoj znao što je joga, a kamoli prihvaćao taj oblik vježbanja, Ante je nabavljao tada rijetke knjige i educirao se.

POVEZANE KNJIGE