Moji krzneni superjunaci

Moji krzneni superjunaci - Buđanovac,Nebojša | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buđanovac,Nebojša
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji krzneni superjunaci.pdf
ISBN
4609615355324

OPIS

Knjiga govori o psima koje sam imao prilike upoznati i s njima dijeliti život. Za mene, psi su najplemenitija stvorenja na ovom svijetu. Cijeli život radim s ljudima, i što više radim s ljudima, to više volim pse. Kao i ljudi, i psi se međusobno razlikuju do nevjerojatnih razmjera. Zato i priče koje ćete pročitati opisuju posve različite karaktere i sudbine pasa. U svakom slučaju, uvjeravam vas u jedno – sve priče iz ove knjige istinite su. Čak i one koje zvuče nevjerojatno i izmišljeno. Svi ključni elementi ovih priča istiniti su. Neki od tih pasa ispisali su zaista duge i nevjerojatne priče, neki puno kraće, ali odlučio sam spomenuti ih sve – barem ih spomenuti. Moji dlakavi superheroji zaslužili su to.

Istim se sufiksom tvori i pridjev pseći, s tim da se taj pridjev ne tvori od imenice pas, već od imenice pseto.Osnovi pset- dodaje se pridjevni sufiks -ji, pri čemu jotacijom glasovi -t i -j daju -ć ... Dragi svi, ukoliko se nađete na Interliberu u subotu, 16.11.2019. u 10 sati, pozivam vas na promociju svoje nove knjige "Moji krzneni superjunaci" koju za par t...

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Erich Kastner.

POVEZANE KNJIGE