Kampanja Caporetto i Soča

Kampanja Caporetto i Soča - Cimprić,Željko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cimprić,Željko
DIMENZIJA
6,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Kampanja Caporetto i Soča.pdf
ISBN
5515286725463

OPIS

Od svibnja 1915. do listopada 1917. vojske Italije i Austro-Ugarskog Carstva borile su se u nizu bitaka duž rijeke Soče, na frontu od stotinu kilometara od Alpa do Jadranskog mora. Kampanja je vođena na najgorem mogućem terenu za ratovanje, sa strašnim gubitcima na obje strane, koji su često nadmašivali gubitke u poznatijim bitkama Velikog rata. No, ova golema bitka često se zanemaruje u povijesti rata koja se fokusira na borbe na Zapadnom i Istočnom frontu. John Macdonald, u ovoj pristupačnoj i sjajno ilustriranoj knjizi, želi ispraviti tu nepravdu. Njegov opis bitaka na Soči, bojnih polja i strašnih uvjeta u kojima su vojnici živjeli i borili se dodatno je pojačan izborom originalnih fotografija koje prikazuju jezivu stvarnost tog sukoba.

Tekaška prireditev Soča outdoor je spisana ravno za ta ... Poceni kampiranje Soča |Če iščete možnosti za poceni kampiranje, Soča pa je vaša izbrana destinacija, ste na pravem naslovu. KAMP KORITA v mirnem in 97694.

Lastniki so prijazni, potrudili so se celo govoriti nizozemsko. Bitwa pod Caporetto. Bitwa pod Kobaridem - bitwa w czasie I wojny światowej (24 października - 1 grudnia 1917) pomiędzy armią włoską a wojskami niemieckimi i austro-węgierskimi.

POVEZANE KNJIGE