Duh

Duh - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
7455074525256

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

Njemu u čast se zove književna nagrada za najbolji roman ili zbirku pripovijedaka za djecu i mladež objavljena na hrvatskom književnom jeziku, nagrada Anto Gardaš. DUH - Djecja Udruga Hrabrost. Nismo vas zaboravili.

Naša djelatnica, anesteziologinja, dr.sc. Tatjana Goranović izabrana je za predsjednicu HLZ-HDZODP-a za mandatno razdoblje 2017.-2021. Duh (engleski Ghost) je američka romantična akcijska fantazija iz 1990.To je priča o ljubavi koja je toliko jaka da ju čak ni smrt ne uspijeva prekinuti.

POVEZANE KNJIGE