Duh

Duh - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
8974656275999

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

Njemu u čast se zove književna nagrada za najbolji roman ili zbirku pripovijedaka za djecu i mladež objavljena na hrvatskom književnom jeziku, nagrada Anto Gardaš. DUH - Djecja Udruga Hrabrost. Nismo vas zaboravili.

Mi smo u igri Duh: Reite Los! mi ćemo im pomoći u ov Na temelju članka 19. Statuta Kliničke bolnice „Sveti Duh", a povodom raspisanog natječaja koji je objavljen 27.

POVEZANE KNJIGE