Postoji jedan drugi svijet

Postoji jedan drugi svijet - Frossard,André | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Frossard,André
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Postoji jedan drugi svijet.pdf
ISBN
7637768531510

OPIS

U knjizi Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost. Naime, izvještaj o njegovu naglu obraćenju pobudio je zanimanje mnogih čitatelja koji su željeli znati što se dalje događalo s nekim tko je imao takvo snažno duhovno iskustvo. Stoga autor na ovim stranicama progovara o najvažnijemu događaju svojega života iz nove perspektive, s pozicije zreloga čovjeka i kršćanina, ali i o životu nakon obraćenja koji uključuje i bol zbog smrti vlastite djece. Suočavajući se s osobnim iskustvom patnje, on ne dopušta da ga obuzmu pesimizam i očaj, nego svjedoči živu vjeru u „drugi svijet”. Pišući specifičnim stilom protkanim humorom, daje snažno svjedočanstvo nade ističući kako vjeruje i zna da ljudsko biće dolazi iz ljubavi te da se kroz patnju i smrt toj ljubavi vraća.

u 12:47. Tekst je dostupan pod licencijom Creative Commons Imenovanje/Dijeli pod ... postoji jedan drugi svijet POSTOJI JEDAN DRUGI SVIJET.

Čovjek koji ima veliko srce i dušu i pomoći će svakome, imao je sve što danas ljudima nedostaje', rekao nam je Marijan Vlak Pitao me jedan vaš kolega kako bih opisao Zlatka Kranjčara. Razmišljao sam i rekao ... Postoji jedan drugi svijet Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE