Proklet

Proklet - Enger, Thomas | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enger, Thomas
DIMENZIJA
9,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Proklet.pdf
ISBN
3124613212961

OPIS

OBITELJ S TAJNOM. ILI VIŠE NJIH? Kad se pripadnica jedne od najimućnijih švedskih obitelji ne vrati s putovanja u Italiju, njezin očajni suprug potraži pomoć istraživačke novinarke s kojom je studirala. Bivša žena novinara Henninga Juula odmah shvati da je pred njom velika priča… MOŽE LI PODNIJETI NOVU ŽRTVU? U međuvremenu Juul i dalje neumorno pokušava rasvijetliti tragediju u kojoj su Nora i on izgubili sina. No, kad shvati da je i njegova bivša žena u životnoj opasnosti, pokušava pohvatati konce slučaja na kojem radi i pomoći joj. A ISTINU? Spreman je riskirati sve što ima kako bi razriješio mučnu obiteljsku dramu, punu prijevara, laži i – hladnokrvnih likvidacija. No ono što će na koncu otkriti potrest će ga do srži.

FUN. Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik. HRT koristi kolačiće (eng.

razg. (u šali) koji je vrlo sposoban, svemu… Spotify: https://bit.ly/prokletiTunes: https://apple.co/37g1wrUМузика - СтефаниТекст - СтефаниМикс и мастеринг - Симеон ... Proklet je odlična knjiga autora Thomas Enger.

POVEZANE KNJIGE