Ministar

Ministar - Bošković,Stefan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bošković,Stefan
DIMENZIJA
11,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Ministar.pdf
ISBN
8129623721446

OPIS

Bošković piše filmski brzo i literarno studiozno, elementi političkog trilera, noira, psihodelije i melankolije čovjeka i društva u tranziciji organski a nepredvidljivo rastu jedno iz drugoga pa se svako malo čitatelj može zapitati tko je ovdje lud: Ministar, društvo ili on sam. Na tako teška pitanja nema lakih odgovora, pa koliko god ova knjiga bila opčinjavajuća, njezin je efekt secirajući i otrežnjujući: i čovjek i društvo se otkrivaju u svoj svojoj bijedi i raskoši, u neskladu i težnji da se dosegne žuđena normalnost i mir. Kruno Lokotar

- 2011. - načelnik uprave za personalne poslove Glavnog Stožera OS RH; 2006.

- stožerni časnik za kopnenu vojsku u kabinetu NGS OS RH; Francuski ministar zdravstva Olivier Véran javno se cijepio protiv koronavirusa, a njegove fotografije obišle su svijet. U raskopčanoj košulji ispod koje nije nosio potkošulju markantni Olivier pokazao je lijepo definiranu muskulaturu, čime je privukao pažnju nježnijeg spola i zainteresirao nas da pozornije pratimo politiku. Na današnjoj sjednici Vlade, ministar Božinović izvijestio je o aktivnostima Stožera civilne zaštite te predstavio Prijedlog zaključka u vezi sa Sigurnosnim okvirom u pogledu međusobne povezanosti Ministarstva unutarnjih poslova RH i Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je nabavku ruskog cjepiva protiv covida-19.

POVEZANE KNJIGE