Zabava na kupanju – Dobri dupin

Zabava na kupanju – Dobri dupin PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Zabava na kupanju – Dobri dupin.pdf
ISBN
2704642435067

OPIS

Zabavna slikovnica za kupanje za veselo bućkanje vašega mališana. Uz doživljaje simpatične žabice vaše će se dijete s veseljem igrati slikovnicom u svojoj kadici.

Dupini se ubrajaju u najpoznatije i najomiljenije morske sisavce, a dobri dupin je vjerojatno najbolje poznata i jedna od najrasprostranjenijih vrsta u skupini dupina. OBAVIJEŠTENI VETERINARI Uginuo dupin težak 200 kilograma U subotu oko 17:38 sati Županijski centar 112 zaprimio je dojavu od građanina o lešini dupina teškog oko 200 kilograma koja pluta u moru između otočića Maslinjak i Radelj, na području Šibensko-kninske županije. Morske struje lešinu nose prema otoku Vrgada u Zadarskoj županiji, gdje će se vjerojatno nasukati. Dobri dupin latinskog naziva Tursiops truncatus je zasigurno uz čovjeka jedna od najinteligentnijih vrsta na Zemlji, neki čak kažu kako su dupini bili dovoljno inteligentni da ne zavladaju Zemljom, pretpostavljajući kako ne žele biti krivi za njeno uništenje kojemu na žalost čovjek nemilice teži u svojoj želji za gomilanjem bogatstva. × Zabava na kupanju - Dobri dupin 1 × 34,90 kn ...

Grupa Autora 65,00 kn. nju se drže 57 para rebara. Dobri dupin ima 12- 14 para kralješničkih rebara (Rommel, - 1990), a prvih 4 ili 5 imaju dvostruko više zglobnih nastavaka (za pričvršćenje na kralješnicu) te to omogućuje bolju pokretljivost rebrenog koša.Lumbalnih kralješnjaka, kod dobrog dupina, ima 1618-(Rommel, 1990) te nemaju pričvršćenih rebara. Informativni portal za otočje Cres - Lošinj.

POVEZANE KNJIGE