Naša majka zemlja

Naša majka zemlja - Papa Franjo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Papa Franjo
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša majka zemlja.pdf
ISBN
9607904367439

OPIS

Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova – sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka. “Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. […] Ovo je vrijeme razmišljanja o našim načinima života […] Trenutak je da prijeđemo, brzo i odlučno, na oblike čiste energije te održive i kružne ekonomije”, kaže Papa. U knjigu nas uvodi predgovor ekumenskoga patrijarha Bartolomeja, koji naglašava suglasje između pravoslavaca i katolika u zaštiti – u svjetlu vjere u Krista – dara stvorenoga svijeta i ljudskoga života, ponajprije u njegovim najkrhkijim i najnezaštićenijim pojavama

Sve su stvari povezane. Od danas se u knjižarama može naći knjiga naslovljena „Naša Majka Zemlja. Kršćansko tumačenje izazova okoliša", koji je objavila Vatikanska nakladnička knjižara.

Državljanin Austrije koji nikad nije prihvatio talijansko državljanstvo iako je u Italiji proveo cijeli život, bio je vrstan leksikograf ... Sprawdź tłumaczenia 'Majka Zemlja' na język Polski. Zapoznaj się z przykładami tłumaczeń 'Majka Zemlja' w zdaniach, posłuchaj wymowy i przejrzyj gramatykę. Translation of 'La Casa' by Christina Aguilera from Spanish to Serbian.

POVEZANE KNJIGE