10 Slatkih glasova-Životinjske bebe

10 Slatkih glasova-Životinjske bebe - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
10 Slatkih glasova-Životinjske bebe.pdf
ISBN
3538824037575

OPIS

Mijau! Njihi! Muu! I mi smo sad tu! Životinjske bebe glasaju se za tebe, pritisni tipku ti neka ih čuju svi. Zabavni stihovi i zvukovi 10 preslatkih životinjskih beba razveselit će svakoga mališana.

Glumica Gala Videnović je 80-ih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u "Žikinoj dinastiji". Jaja stavite u posudu i prelijte hladnom vodom oko 2-3 cm preko jaja. Pustite da voda prokuha i odmah isključite ploču.

KO SE NJE NE SEĆA: Ovako danas izgleda Ruskinja Nataša iz "Žikine dinastije". Glumica Gala Videnović je 80-ih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u "Žikinoj dinastiji". Jaja stavite u posudu i prelijte hladnom vodom oko 2-3 cm preko jaja.

POVEZANE KNJIGE