Luda mala stvar

Luda mala stvar - Brogan, Tracy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brogan, Tracy
DIMENZIJA
6,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Luda mala stvar.pdf
ISBN
5728315884000

OPIS

Ako je Sadie Turner dobra u ičemu, to je sređivanje stvari. Pa kad shvati da je njezin savršen život u neredu, ponada se da će joj ljetni odmor u kući njezine tete na jezeru pomoći da ga sredi. Želi se odmoriti, oporaviti i zaliječiti rane koje joj je zadao nevjerni suprug. A to zahtijeva vrijeme bez muškaraca. S dva psa i dva bratića koji ondje žive – od kojih je jedan ekstravagantan dekorater čija je namjera preurediti Sadie – teško je pronaći malo mira u kući tete Dody, osobito kad su svi čvrsto odlučili spojiti je s Desmondom. Desmond je Sadieina najgora noćna mora. Visok, preplanuo, mišićav… a povrh svega, djeca ga obožavaju. Ali mora imati manu – on je muškarac – pa se Sadie zarekne da će se držati dalje od njega. Kako ljeto protječe, život koji si Sadie tako žarko želi pojednostaviti postaje sve kompliciraniji – iskrsne nova poslovna ponuda, progoni je pokvareni bivši suprug, a teta Dody otkriva tragičnu istinu – ali možda je malo kaosa upravo ono što Sadie treba kako bi sredila svoj život.

Kad me pitaju postoji li neki žanr koji baš i ne volim čitati, obično kažem da su to ljubići. Iako, sad kad malo razmislim o tome, to i nije baš skroz točno. Neka stvar.

750.00 RSD 650.00 RSD sa PDV-om. Akcija! Queenによる'Crazy Little Thing Called Love'の英語 からセルビア語への翻訳 Vrijedno čitanja Ljubić nudi bajku, ali vrijeđa inteligenciju.

POVEZANE KNJIGE