Knjiga jegulja

Knjiga jegulja - Svensson, Patrik | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Svensson, Patrik
DIMENZIJA
8,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga jegulja.pdf
ISBN
6718938362766

OPIS

Ne sjećam se da smo ikada razgovarali i o čemu drugome osim o jeguljama i o tome na koji ih je način najbolje loviti na rijeci. Zapravo, ne sjećam se da smo uopće razgovarali. Tako počinje Knjiga jegulja Patrika Svenssona, knjiga o lovu na jegulje, o odnosu s ocem, s fascinantnim prikazom kulturnog, mitološkog i znanstvenog života najtajanstvenijih riba na svijetu. Dijelom H is for Hawk, dijelom The Secret Life of Cows, Knjiga jegulja odraz je ljudskog stanja, razmišljanje o odnosima između oca i sina kroz njihovu zajedničku strast lovljenja jegulja, ali i o neuhvatljivoj ribi.

S obitelji živi u švedskom gradu Malmöu. Jegulje su njegova prva knjiga. Ovoga puta preporučujemo vam nešto drukčije štivo, knjigu na granici žanrova, između dokumentarca i autobiografije.

Učimo o europskoj jegulji, staklenoj, žutoj… Knjiga jegulja je djelo autora Patrik Svensson, nakladnika Stilus knjiga d.o.o.. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. ('Knjiga jegulja', Patrik Svensson) I nakon dugih godina postojanja, jegulja kreće prema kući i prolazi svoju posljednju preobrazbu.

POVEZANE KNJIGE