Moj muškarac – Opsesija novo

Moj muškarac – Opsesija novo - Malpas, Ellen Jodi | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malpas, Ellen Jodi
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj muškarac – Opsesija novo.pdf
ISBN
9011913827160

OPIS

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda.Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni. Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti.

Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje. Zapanjujuća završnica trilogije Moj muškarac - bestselera New York Timesa.. Konak, mesto na kome je njihova strastvena ljubavna veza počela, puni se gostima na dan koji bi trebalo da bude najsrećniji u Avinom i Džesijevom životu.Ona se pomirila s tim da nikad neće pripitomiti Džesijevu žestinu, a i ne želi to da čini.

Jodi Ellen Malpas Moj muškarac -Opsesija #1 -Kazna #2 -Predaja #3 Ava O'Shea Jesse Ward Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O'Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda. Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 25kn, a za narudžbe u iznosu većem od 300kn dostava je besplatna.

POVEZANE KNJIGE