Set likovni karbon

Set likovni karbon PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Set likovni karbon.pdf
ISBN
3266127822671

OPIS

Specijalno dizajnirana kreativna kutija praktična je i jednostavna za uporabu na satu likovne kulture! Kreativna kutija sadrži sav potreban pribor za primjenu svih likovnih tehnika propisanih nastavnim planom i programom. Sadržaj seta:vodene boje tempere voštane pastele paleta za miješanje boja glinamol plastelin tuš ljepilo za papir u tubi univerzalno ljepilo čašica za vodu zaštitna folija za klupu krede za vanjsko crtanje (2 kom) drvene bojice flomasteri kistovi škarice gumica ugljen u olovci grafitne olovke HB, B i 2B šiljilo.

S pomoću likovnog pribora uče Akcija u Kaufland trgovinama za Set za likovni Karbon 21/1 je istekla. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 3 proizvoda za kategoriju Školski pribor i oprema.

back2school sadrži sav potreban pribor pakiranje od 21 komada Od: 17.08.2019 do: 11.09.2019 ili do isteka zaliha . Akcija u Kaufland trgovinama za Set za likovni Karbon je istekla. Kreativna kutija sadrži sav potreban pribor za primjenu svih likovnih tehnika propisanih nastavnim planom i programom.

POVEZANE KNJIGE