Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija

Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija - Balta, Petar | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balta, Petar
DIMENZIJA
3,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija.pdf
ISBN
3995355235064

OPIS

Ova čudesna slikovnica za čitanje i kupanje sadrži stranice koje u doticaju s vodom mijenjaju boje. Dijelovi ilustracija su prekriveni bijelim slojem, a tek kada se nanese voda otkriva se cjelovita slika. Nakon što se stranice osuše boje se vraćaju natrag u bijelu. Sve ovo čini kupanje zabavnim, posebno za djecu u dobi do 3 godine.

Nakon što se stranice osuše boje se vraćaju natrag u bijelu. Sve ovo čini kupanje zabavnim, posebno za djecu u dobi do 3 godine. Ova čudesna slikovnica za čitanje i kupanje sadrži stranice koje u doticaju s vodom mijenjaju boje.

I dalje možete koristiti isti raspored, možda tako da svaki put krenete od druge cjeline. S druge strane ako biste htjeli malo sporije čitati Bibliju, možete odvojiti dva ili tri dana za čitanje poglavlja koja biste prema rasporedu trebali pročitati u jednom danu. Ova čudesna slikovnica za čitanje i kupanje sadrži stranice koje u doticaju s vodom mijenjaju boje.

POVEZANE KNJIGE