Sve što muško jest

Sve što muško jest - Szalay, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Szalay, David
DIMENZIJA
4,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što muško jest.pdf
ISBN
7255137240315

OPIS

Devet muškaraca, devet životnih razdoblja, devet životnih situacija: od melankoličnog tinejdžera-backpackera, preko antipatičnog mladića u bezličnom ciparskom hotelu, bodyguarda zaljubljenog u elitnu prostitutku, umišljenog profesora šokiranog spoznajom da mu je djevojka trudna, novinara tabloida na tragu afere visokog političara, sredovječnog agenta za prodaju nekretnina, blaziranog Škota koji je zapeo u zaleđu Dalmacije i oligarha koji razmišlja o samoubojstvu, do ostarjelog britanskog diplomata suočenog s neminovnim krajem. Nezaboravni likovi—prepoznatljivi, ali nimalo stereotipni. Roman Davida Szalaya, Sve što muško jest, potaknut će čitatelja—i čitateljicu—na (auto)refleksiju: što zapravo znači biti muškarac, u Europi početkom 21. stoljeća?

; 21 cm. - (Biblioteka Adventure) Prijevod djela: All that man is.

Sa Sanaderovim torpedom u zemlji i financijskim šokom u svijetu, ona je kormilarila HDZ-ovim brodom koji nije potonuo ni s teretom slovenske blokade . Znam da nekima to i nije simpatična zezancija jer se očekuje muško u obitelji, nositelj prezimena. Pa onda tjeraju žene da budu trudne sve dok se ne pojavi mali u obitelji.

POVEZANE KNJIGE