Sve osim toga

Sve osim toga - Anders, Natasha | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anders, Natasha
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve osim toga.pdf
ISBN
7475488152528

OPIS

Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena – a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost. Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan. Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu obitelj. Jednako bijesna i duboko povrijeđena Libby prekida sve veze s njim. Poslije svih zajedničkih godina čini se da im se veza primakla kraju. Ali ljubav je vrlo otporna i traje čak i kad to ne želimo. Greyson i dalje čezne za Libby, a premda je Libby srce slomljeno zbog Greysonova nepovjerenja, nada se da može imati potpunu i sretnu obitelj.

Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan. Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu ... Sve osim toga Tekstualna građa, tiskana .

MARC zapis - ID: 97159 ... Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena - a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost.

POVEZANE KNJIGE