O prirodi bogova

O prirodi bogova - Antunes, Lobo Antonio | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Antunes, Lobo Antonio
DIMENZIJA
6,24 MB
NAZIV DATOTEKE
O prirodi bogova.pdf
ISBN
2695852201704

OPIS

U romanu O prirodi bogova, prožetom gorčinom i natopljenom jetkom ironijom, suvremeni portugalski klasik António Lobo Antunes, kojega kritičari uspoređuju s Faulknerom, Conradom i Cortázarom, bavi se starenjem, prolaznošću, sjećanjem, smrću, seksualnošću i, dakako, postkolonijalnim stanjem uma; stručnjak za ljudsku psihu i njezine kontradikcije, otkriva kako odnosi moći i moralna degradacija neminovno dovode do svake vrste nasilja i okrutnosti.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

From Nowhere to Nowhere Bekim ... Inteligentni dizajn je pokret koji promiče tvrdnju da određene značajke svemira i svih živih bića najbolje objašnjava inteligentni uzrok (intervencija izvana), a ne slijepi nevođeni proces kao prirodni odabir. Inteligentni dizajn promiče znanstvena istraživanja, kao i okupljanje zajednice znanstvenika, filozofa i drugih koji traže dokaze o dizajnu (stvaranju) u prirodi. O prirodi bogova.

POVEZANE KNJIGE