SNJEŽNO KRALJEVSTVO II

SNJEŽNO KRALJEVSTVO II Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,49 MB
NAZIV DATOTEKE
SNJEŽNO KRALJEVSTVO II.pdf
ISBN
5621584697652

OPIS

Slijedeći nepoznati glas koji ju doziva, Elza odlazi iz kraljevstva Arendelle. Ana, Olaf, Kristof i Sven pridružuju joj se na uzbudljivom putovanju. U začaranoj jesenskoj šumi susrest će se s prošlošću svoga kraljevstva i vlastitim tajnama. Zašto je Elza rođena s čarobnim moćima? Hoće li njezina čarolija biti dovoljna da spasi kraljevstvo od nove prijetnje? Pročitajte priču do kraja i otkrijte sve tajne Snježnoga kraljevstva!

ergonomska školska torba 35x27x16cm, Cijena: 430.51 kn, Opis proizvoda: Snježno kraljevstvo školska torba će već na prvi pogled oduševiti djevojčice. Posebne naramenice su lijepo oblikovane i zahvaljujući tome će vašim mališanima biti lakše nositi teret na leđima.

16:00 Ponovno u režiji Jennifer Lee i Chrisa Bucka, "Frozen II" ima sve predispozicije da postane još uspješniji od blockbustera iz 2013. godine.

POVEZANE KNJIGE