Sigurni na internetu

Sigurni na internetu - Borić, Neven | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
9,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurni na internetu.pdf
ISBN
3275645555093

OPIS

Razvoj interneta a time i komunikacije, potaknuo je promjene i u svim ostalim područjima života. Zato je posebno veliki izazov uputiti u taj svijet naše najmlađe. Međusobna povezanost, pristup informacijama i znanju te lakoća komunikacije pružaju ogromne prednosti ali i donose situacije u kojima se moramo ponijeti oprezno. Pomoću ove knjige uputite svoje klince u sve prednosti internete i načine kako da se zaštite te u svakom trenutku ostanu sigurni.

Sa jedne strane nalazi se kviz sa pitanjima o sigurnosti na inernetu, a sa druge strane nalazi se diploma koju možeš uručiti roditelju nakon što je točno riješio kviz. Ako na internetu ostavljate osobne podatke, morate imati na umu oni će zauvijek ostati tamo Međunarodni je dan sigurnijeg interneta. Stoga su stručnjaci iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organizirali aktivnosti kojima promiču sigurniju i odgovorniju uporabu tehnologije. Danas pomoću računala i zahvaljujući internetu možemo obaviti mnoštvo zadataka za koje nam je nekada trebalo više vremena i fizički odlazak na lice mjesta.

2. trgovine na kojima se obavlja kupnja te banke prihvatitelje Program za sigurno internetsko plaćanje, 3D Secure (Three Domain Secure), standard je sigurne kupnje karticama na internetskim prodajnim mjestima, a njegove tri glavne domene uključuju: 1.

POVEZANE KNJIGE