Sigurni na internetu

Sigurni na internetu - Borić, Neven | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
10,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurni na internetu.pdf
ISBN
3720349259376

OPIS

Razvoj interneta a time i komunikacije, potaknuo je promjene i u svim ostalim područjima života. Zato je posebno veliki izazov uputiti u taj svijet naše najmlađe. Međusobna povezanost, pristup informacijama i znanju te lakoća komunikacije pružaju ogromne prednosti ali i donose situacije u kojima se moramo ponijeti oprezno. Pomoću ove knjige uputite svoje klince u sve prednosti internete i načine kako da se zaštite te u svakom trenutku ostanu sigurni.

rizike -nikad niste sigurni u identitet te osobe •Upoznavanje uživo je vrlo rizično, osobito za mlade osobe! •Ne dijeliti svoje fotografije putem Interneta -lako ih je Zato je danas važnije nego ikad koliko pažnje posvećujemo oprezu i sigurnosti korištenja mreže. U povodu Dana sigurnijeg interneta donosimo vam praktične savjete uz koje i vi možete pomoći da internet bude sigurnije mjesto.

3. Pazite što objavljujete Kao što smo već napomenuli, sve što ne biste htjeli da vide svi, čak i kad obrišete, ne objavljujte na internetu. Sigurnost na internetu.

POVEZANE KNJIGE