Tigar koji je svratio na čaj

Tigar koji je svratio na čaj - Kerr, Judith | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kerr, Judith
DIMENZIJA
9,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Tigar koji je svratio na čaj.pdf
ISBN
8455849994870

OPIS

Tigar koji je svratio na čaj jedna je od omiljenijih dječjih priča napisanih u 20. stoljeću. Opisuje nenadani posjet tigra jednoj britanskoj obitelji, kojoj pojede i popije sve što je pronašao u hladnjaku. Pripremajući se za tigrov ponovni dolazak, obitelj kupuje zalihu namirnica, no do ponovnog susreta ipak nikad nije došlo. Judith Kerr ujedno je i ilustrirala ovu priču. „Tigar koji je svratio na čaj“ doživio je kazališne izvedbe, a na Badnjak 2019. prikazana je televizijska ekranizacija

Predviđena starost: 2-5 godina "Tigar koji je svratio na čaj" kratka je priča za djecu, prvi puta objavljena još 1968. godine.

Opisuje nenadani posjet tigra jednoj britanskoj obitelji, kojoj pojede i popije sve što je pronašao u hladnjaku. Pripremajući se za tigrov ponovni dolazak, obitelj kupuje zalihu namirnica, no do ponovnog susreta ipak ... Mišljenja.

POVEZANE KNJIGE