Sretnimo se u Monaku

Sretnimo se u Monaku - Gaynor, Hazel Webb, Heather | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gaynor, Hazel Webb, Heather
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretnimo se u Monaku.pdf
ISBN
1635902734519

OPIS

Radnjom smještenom u pozadini turbulentne romanse i nezaboravnog vjenčanja Grace Kelly i princa Rainiera od autorice bestselera New York Timesa Hazel Gaynor i Heather Webb odvode čitatelja na nezapamćeno putovanje Azurnom obalom…

Filmske zvijezde i paparazzi slijevaju se u Cannes kako bi nazočili glamuroznom flmskom festivalu, ali Grace Kelly, najveća od svih zvijezda, ima samo jednu želju - pobjeći od bljesaka objektiva. Kada joj u tome pomogne prodavačica parfema Sophie ... Par, koji već ima sedmomjesečnog sina, odlučio se svoju vezu ozakoniti civilnim vjenčanjem u Prinčevoj palači u Monaku, na istom mjestu gdje su se 1956.

Filmske zvijezde i paparazzi slijevaju se u Cannes kako bi nazočili glamuroznom flmskom festivalu, ali Grace Kelly, najveća od svih zvijezda, ima samo jednu želju - pobjeći od bljesaka objektiva. Kada joj u tome pomogne prodavačica parfema Sophie Duval, dok je Grace bježala od ... Sretnimo se u Monaku Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE