Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi

Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi - Sanchez Vegara, Maria Isabel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sanchez Vegara, Maria Isabel
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi.pdf
ISBN
7310181798496

OPIS

Knjiga iz nove i inpirativne serije Mali ljudi, VELIKI SNOVI! Ada Lovelace odrasla je u Engleskoj, u plemićkoj obitelji. Imala je bujnu maštu i dar za matematiku. Kao odrasla radila je sa slavnim izumiteljem Charlesom Babbageom na jednom od najranijih modela računala. Tako je Ada postala prva programerka na svijetu. Na kraju ove inspirativne priče o njezinu životu, pronaći ćete životopis s obiljem podataka i fotografija.

Serijal Mali ljudi, veliki snovi sjajan je primjer spajanja i jednog i drugog - priča i o muškarcima i o ženama, bez da se među njima čini ikakva razlika. Od znanstvenika do umjetnika Ada Lovelace odrasla je u Engleskoj, u plemićkoj obitelji.

Imala je bujnu maštu i dar za matematiku. Kao odrasla radila je sa slavnim izumiteljem Charlesom Babbageom na jednom od najranijih Opis.

POVEZANE KNJIGE