Grad, pepeo

Grad, pepeo - Rogar, Ivana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rogar, Ivana
DIMENZIJA
12,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad, pepeo.pdf
ISBN
2083839672732

OPIS

Nakon izvrsne zbirke priča Tumačenje snova (2016.) ovjenčane Nagradom Kamov, Ivana Rogar napisala je roman koji na apsurdan i duhovit način prikazuje ono što se čovječanstvu ciklički događa, ali je spletom okolnosti nenamjerno uspio prikazati situaciju sličnu ovoj koju proživljavamo u proljeće 2020. Disfunkcionalna obitelj živi u oronulom stanu izolirana od svijeta, u neimenovanom gradu u kojem građani izlaze samo ne bi li nabavili osnovne namirnice. Roman je zamišljen kao slagalica čije dijelove čitatelj stavlja na svoja mjesta i naposljetku dolazi do cjelovite slike o sveopćem srozavanju života. Počevši kao začudan čin, u kojem ispočetka nije jasno tko pripovijeda, a još manje gdje i zašto, pripovijedanje se pomalo raspetljava te završava potresnim zaključkom. O nevolji koja ih je zadesila likovi ne govore, što čitatelja stavlja pred zagonetku koju mora raspetljati kao u kakvu trileru.

Einhell usisivač za pepeo, 1200 - TC-AV 1618 D. Pogledajte ostale artikle na ... Vatrena buktinja guta grad koji je pod novim lockdownom: Gore kuće, stanovnici evakuirani Oblak dima se nadvio nad grad, a ljudi prijavljuju da pepeo s neba pada na lokacijama koje su i do 50 kilometara udaljene od požara Naklada OceanMore objavila je novi roman nagrađivane autorice Ivane Rogar 'Grad, pepeo', čija priča o izoliranoj disfunkcionalnoj obitelji koju je zadesila neimenovana nevolja duhovito podsjeća na aktualnu situaciju pandemije koronavirusa koja je zahvatila svijet.

Ivana Rogar: Grad, pepeo, meki uvez. Izdavač: Naklada OceanMore.

POVEZANE KNJIGE