Moja sestra,serijski ubojica

Moja sestra,serijski ubojica - Braithwaite, Oyinkan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Braithwaite, Oyinkan
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja sestra,serijski ubojica.pdf
ISBN
7193291226860

OPIS

Mala, crnohumorna bomba od romana o Nigerijki čija mlađa sestra ima vrlo nezgodnu naviku… ubija svoje dečke… Korede je ogorčena. Kako i ne bi? Njezina mlađa i ljepša sestra Ayoola mami pažnju gdje god da se pojavi – miljenica je obitelji, svi je obožavaju, a pogotovo muškarci koji su za nju potrošna roba. Upravo je smaknula već trećeg u nizu. I nije ju briga jer zna da se može pouzdati u stariju sestru. Korede, medicinska sestra, najbolje zna kako ukloniti svaki trag krvi, ima automobil s dovoljno velikim prtljažnikom da se u njega sakrije tijelo i beskrajno je odana mlađoj sestri koju uspješno odvraća od objavljivanja veselih slika na Instagramu kad bi zapravo trebala oplakivati “nestanak” svog dečka. Ali Korede je već dugo zaljubljena u brižnog, naočitog liječnika s kojim radi u bolnici, i sanja o danu kad će on napokon shvatiti da je upravo ona djevojka kakva mu treba. Kad se on počne viđati s Ayoolom, morat će odlučiti na čiju će se stranu prikloniti te koliko je daleko spremna ići da zaštiti ono što je izabrala – muškarca ili sestru…

Dostupnost knjige provjerite u katalogu . Moja sestra, serijski ubojica je neobičan crnohumorni triler o kompleksnom odnosu dviju sestara koje su potpuno različite.

najnovije . najnovije; najčitanije; Priča koju nećete zaboraviti: Ljepotica ubija dečke, njena sestra rješava se leševa.

POVEZANE KNJIGE