Domaća zimnica

Domaća zimnica - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
8,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zimnica.pdf
ISBN
1003425761488

OPIS

U knjizi DOMAĆA ZIMNICA otkrijte ideje kako cijele godine možete uživati u sezonskom voću i povrću! Ovdje ćete naći više od 300 provjerenih i novih recepata i savjeta za čuvanje i konzerviranje, ukuhavanje i sušenje hrane. Odkompota, džemova i sladoleda, sušenog ili ušećerenog voća, preko ukusnih sirupa ili likera, pa do ukiseljenog povrća, ovdje ćete doznati baš sve o pripremi savršene zimnice. Bez obzira na to jeste li ljubitelj slatkih ili slanih, pikantnih ili voćnih okusa, bilo da ste stručnjak kad je u pitanju konzerviranje hrane ili prvi put želite zaploviti tim vodama, ako želite izvući maksimalnu korist iz berbe iz vrta ili jednostavno otkriti nove i egzotične domaće poslastice… U knjizi DOMAĆA ZIMNICA naći ćete sve što vam srce poželi: klasike poput želea od dunja, ajvara ili kiselog kupusa, varijacije poznatih okusa poput džema od marelica i smokava te slatko-kisele cvjetače, egzotične delicije poput mahuna piccalilli i pirea od patlidžana, jedinstvene poslastice poput salate u staklenci… Čeka vas i iznimna riznica ideja, raspoređenih po abecednom redu za lakše snalaženje. U njoj će svatko naći nešto za sebe. Osim toga, ova će vam knjiga otkriti što učiniti kad vam se džem neće zgusnuti, po čemu se razlikuju relish i chutney te vam otvoriti brojne nove kulinarske horizonte.

Zimnica je bez konzervansa i aditiva. U knjizi DOMAĆA ZIMNICA otkrijte ideje kako cijele godine možete uživati u sezonskom voću i povrću! Ovdje ćete naći više od 300 provjerenih i novih recepata i savjeta za čuvanje i konzerviranje, ukuhavanje i sušenje hrane. Od kompota, džemova i sladoleda, sušenog ili ušećerenog voća, preko ukusnih sirupa ili likera, pa do ukiseljenog povrća, ovdje ćete doznati baš sve o ... Dobro pripremljena domaća zimnica prigodan je poklon za brojne prilike.

U nastavku pronađite inspiraciju za najfiniju zimnicu. 1.

POVEZANE KNJIGE