Uljuđeni vuk

Uljuđeni vuk - Biet, Pascal | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biet, Pascal
DIMENZIJA
8,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Uljuđeni vuk.pdf
ISBN
9368442486081

OPIS

Kad se gladni vuk dovuče do farme, s iznenađenjem ustanovi da su životinje vrlo dobro obrazovane, čak i pomalo ohole. Jedini način da se uključi u farmu jest da nauči čitati.

Za početak, jaaako volim kada u slikovnicama likovi čitaju ( i samim time još više potiče djecu na čitanje i veličaju knjige), a pogotovo volim kada je slikovnica simpatična, zabavna i humoristična kao ova. Slikovnica Uljuđeni vuk prikladna je za djecu od najmanje pa sve do osnovnoškolske dobi, a u svakoj dobi djeca je iščitavaju na različit i uvijek nov način. Cijena ulaznice Obiteljska ulaznica 90,00kn (dvije odrasle osobe i do dvoje djece), za jednog odraslog i dijete -50%! kviz znanja „uljuĐeni vuk" News / By Kulturni centar Grada Skradina Gradska knjižnica Ivan Pridojević Skradin , partner na projektu Kulturni centar grada Skradina, održat će u srijedu, 25.

Googleova prezentacija ... Vuk je tako, između ostalog, istrijebljen u Velikoj Britaniji (zadnji vuk ubijen 1743.), Danskoj (1772) i Njemačkoj (1904). U južnoj i istočnoj Europi je postojala puno veća tolerancija prema vuku (kao i drugim velikim zvijerima).

POVEZANE KNJIGE