Moja kuhinja

Moja kuhinja - Krznarić, Željko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krznarić, Željko
DIMENZIJA
9,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja kuhinja.pdf
ISBN
3616678002706

OPIS

Željko Krznarić se bez imalo preterivanja moze nazvati mitom hrvatske ljubavne poezije. Koliko Nas zapravo zna da je Uzalud vam trud sviraći, koju se nerijetko zateknemo pjevušiti napisao upravo Krznarić? Ne dajte mi – Latino, Dobar dan, zlato moje, Otiš’o je otac moj polako,od Kiće Slabinca, Zaplakale stare tambure, Zbogom za zbogom od Gazda, Noćas, Do dna duse, Ruže i suze za Indexe, Kako da Te zaboravim zaŽeljko Krznarić je temperament koji ne miruje,osim desetka knjiga ljubavne poezije iz raznih razdoblja izdao je i knjigu s receptima – Velike tajne Vaših malih kuhinja.

U smjesu od jaja i šećera naizmjenično dodavati suhe prosijane ... Verina mala kuhinja je blog o kuvanju sa preko sto video recepata. Brzi, laki, jednostavni i ukusni recepti na jednom mestu! Moja mala Kuhinja.

Dobro došli gurmanke i gurmani. Dobro došli na stranicu sa dobrom hranom i besplatnim kuharskim receptima sa slikom.

POVEZANE KNJIGE