Pisma iz Prošlosti

Pisma iz Prošlosti - Haramija Hans, Ivan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Haramija Hans, Ivan
DIMENZIJA
8,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Pisma iz Prošlosti.pdf
ISBN
5201896731512

OPIS

Mala retrospektiva tekstova i karikatura jednog od najtrofejnijih hrvatskih karikaturista. Podnaslov knjige glasi: od odumiranja stare do puberteta nove države. Hans nije mijenjao ni slova, pa makar tekstovi bili pisani u doba socijalizma. Procijenite sami kolikoje bio vidovit. Tekstovi su kozerični, pisani pitko
i jasno. Svaki tekst nas “štrecne” i podsjeti naneku našu slabost. U ovoj knjizi, koja je posvećena 40. obljetnici rada Ivana Haramije Hansa, objavljeno je gotovo pedeset kozerija i po prilici toliko karikatura. To je mala retrospektiva njegovih tekstova od 1967. do danas.

Pomalo pada snijeg, prekrio je […] Roman "Djevojka iz pisma" prvi je roman autorice Emily Gunnis koji je oduševio čitatelje diljem svijeta. Samantha Harper novinarka je koja očajnički želi napredovati u poslu.

Kad slučajno naiđe na pismo iz prošlosti, njegov će je sadržaj šokirati i duboku dirnuti. Pismo je napisala mlada majka koja preklinje da je se spasi iz samostana Svete Margarete u koji je zatvorena zbog tada prezrene maloljetničke trudnoće.Svaki joj je dan važan, već sutra bi moglo biti prekasno. Pisma iz mog mlina je zbirka pripovijetki čija je radnja smještena u Provansi, a u kojima Daudet na šaljiv i pitoreskan način pokušava čitatelju dočarati ljepotu juga Francuske i seoskog života.

POVEZANE KNJIGE