DN Lol tajne i snovi

DN Lol tajne i snovi - Bareta Grgić,Paula | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bareta Grgić,Paula
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
DN Lol tajne i snovi.pdf
ISBN
1379654211660

OPIS

Podijeli svoje tajne i ostvari snove sa svojim najdražim L.O.L. Surprise! frendicama! Napiši pismo sebi u budućnosti, otkrij značenje svojih najluđih snova, nauči izrađivati omotnice i još puno, puno toga! Čeka te puno zanimljivih testova, kreativnih zadataka i stranica za pisanje i crtanje. Sačuvaj svoje tajne i slijedi svoje snove!

Kako djeluje? Na zalihi. Predviđen rok otpreme: sutra* Naručite na webu - preuzmite u prodavaonici Kako djeluje? Podijeli svoje tajne i ostvari snove sa svojim najdražim L.O.L.

Konačno naši čitaoci imaju priliku da u domaćim knjižarama ... PA LOL grupu na Fejsbuku činili su novinari i medijski radnici Više medijskih radnika u Francuskoj suspendovano je ili je dobilo otkaze zbog… LOL skandal: Tajna grupa francuskih novinara maltretirala žene PA LOL grupu na Fejsbuku činili su novinari i medijski radnici. Više medijskih radnika u Francuskoj suspendovano je ili je dobilo otkaze zbog sumnje da su organizovali onlajn zlostavljanje preko zatvorene Fejsbuk grupe.

POVEZANE KNJIGE