Želim znati zašto – Klokani

Želim znati zašto – Klokani Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Želim znati zašto – Klokani.pdf
ISBN
2412533775961

OPIS

Živopisne, pune iznenađenja i podataka, knjige iz serije Želim znati zašto potakle su tisuće mladih umova na razmišljanje. Želim znati zašto klokani imaju tobolce savršena je knjiga za upoznavanje s mladuncima životinja, predstavljajući neobične i zanimljive mladunce, udobna gnijezda i još puno toga. Što želite znati? Čitko i veselo štivo pruža odgovore na sva zanimljiva pitanja o svijetu koji nas ookružuje, dok zabavni crteži na smiješan način pojačavaju zanimanje čitatelja.

Doznavši da li vam je budućnost dobra ili loša, imate uvid u vlastiti sadašnji život, da li ga ... publikacije Želim znati: pravo na stan! 4 1. Predgovor 2.

Svako poglavlje podijeljeno je na četiri dijela: TekstObjašnjenje, , Vježbe iTest . Naslovi na vrhu stranice olakšavaju ... Želimo li znati budućnost, zato što je se plašimo ili je posrijedi nešto drugo? Zašto se zanimamo za vidovitost? Zašto se obraćamo vidovnjacima? Poznavajući budućnost imamo moć da mijenjamo naše postupke u sadašnjosti i na taj način se uskladimo s onim što nam budućnost donosi.

POVEZANE KNJIGE