Želim znati zašto – Klokani

Želim znati zašto – Klokani Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Želim znati zašto – Klokani.pdf
ISBN
2060527552030

OPIS

Živopisne, pune iznenađenja i podataka, knjige iz serije Želim znati zašto potakle su tisuće mladih umova na razmišljanje. Želim znati zašto klokani imaju tobolce savršena je knjiga za upoznavanje s mladuncima životinja, predstavljajući neobične i zanimljive mladunce, udobna gnijezda i još puno toga. Što želite znati? Čitko i veselo štivo pruža odgovore na sva zanimljiva pitanja o svijetu koji nas ookružuje, dok zabavni crteži na smiješan način pojačavaju zanimanje čitatelja.

A vjeruj mi, postoji nebrojen broj situacija u kojima ne želim zamisliti da sam na nečijem drugom mjestu. I ne, to me ne čini kukavicom ili lošom/slabom osobom nego samo čovjekom koji ne želi patiti ako ne mora. Hrvatsko matematičko društvo već godinama za naše osnovnoškolce i srednjoškolce organizira natjecanje "Matematički klokan" koje mnogi znaju pod nazivom "Klokan bez granica".

Doznavši da li vam je budućnost dobra ili loša, imate uvid u vlastiti sadašnji život, da li ga ... publikacije Želim znati: pravo na stan! 4 1. Predgovor 2.

POVEZANE KNJIGE